"Sponsors richten zich dikwijls op sport, terwijl zij beter hun naam aan cultuur kunnen verbinden. Bij cultuur zijn geen verliezers!"

Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek van onderzoeksbureau Hendrik Beerda Brand Consultancy onder ruim 5.800 Nederlanders.

Billboarding

Billboarding is een vorm van reclame waarbij je een product of dienst verbindt aan een programma en hiermee je naams- of merkbekendheid in korte tijd vergroot. Wij bieden unieke billboardpakketten aan tegen een aantrekkelijk tarief. Uniek, omdat er naast onze proposities nauwelijks andere billboardmogelijkheden zijn op NPO 1, 2 en 3.

Met onze billboardpakketten heb je de mogelijkheid om jouw merk of product te verbinden aan onze culturele reclameblokken, waarmee je binnen een zeer kwalitatief umfeld de hoger opgeleide kijker van de publieke omroep bereikt. 


Jouw billboard wordt direct voor de reclameblokken van Ster & Cultuur, Ster & Cultuur Junior en/of Ster & Film geplaatst. Het billboard vervangt hiermee de welbekende leader van het desbetreffende blok en krijgt hierdoor de volle aandacht van de televisiekijkers. Het billboard bevat de voice-over tekst: “Deze Ster &…… wordt u aangeboden door ‘bedrijfs- of productnaam”, waarna de commercials van de verschillende adverteerders te zien zijn. Het blok wordt vervolgens afgesloten met een bumper. Het billboard heeft een minimale spotlengte van 5 seconden en is te zien rondom een grote variëteit aan programma’s van de publieke omroep.

Ster & Cultuur Billboard Djoser

Creatief bureau: Infofilm

Ster & Film Billboard Djoser

Creatief bureau: Infofilm

Ster & Cultuur Junior Billboard Pathé

Creatief bureau: Kamer met Uitzicht

Doelgroep & bereik

Het is mogelijk om de reclameblokken van alle advertentieproposities van Cultuur Enzovoort op televisie te billboarden. Afhankelijk van de doelgroep die je wilt bereiken kun je kiezen uit de volgende proposities:

  • Ster & Cultuur: je bereikt hiermee een breed en in cultuur geïnteresseerd publiek, met de focus op de doelgroep 35+ AB1.
  • Ster & Cultuur Junior: voor een hoog bereik onder kinderen van 6 tot 12 jaar en hun meekijkende ouders en grootouders.
  • Ster & Film: hiermee genereer je een hoog bereik in de doelgroep 25+.

Op de pagina’s van de proposities lees je meer over het betreffende Ster & …  blok, over de programmering en voor welke adverteerders het blok geschikt is. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie van verschillende proposities te billboarden om zo verschillende doelgroepen te bereiken.

Dankzij het grote bereik van de reclameblokken kun je in korte tijd je imago versterken of de bekendheid van je product vergroten.

Voorstel op maat

Wij verzorgen altijd een campagne op maat voor een aantrekkelijke prijs. In nauw overleg kijken we naar je wensen en doelstellingen met betrekking tot de campagne. We bieden ook de mogelijkheid om het billboard te produceren. Neem voor al je vragen contact met ons op.