"Sponsors richten zich dikwijls op sport, terwijl zij beter hun naam aan cultuur kunnen verbinden. Bij cultuur zijn geen verliezers!"

Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek van onderzoeksbureau Hendrik Beerda Brand Consultancy onder ruim 5.800 Nederlanders.

Billboarding

Billboarding is een vorm van reclame waarbij je een product of dienst verbindt aan een programma en hiermee je naams- of merkbekendheid vergroot. Wij bieden unieke billboardmogelijkheden tegen een aantrekkelijk tarief. Uniek, omdat er nauwelijks andere billboardmogelijkheden zijn op NPO 1, 2 en 3.

Door Ster & Cultuur te billboarden, verbind je jouw merk of product aan de culturele sector én bereik je binnen een zeer kwalitatief umfeld de hoger opgeleide kijker van de NPO. 


Jouw billboard wordt direct vóór de reclameblokken van Ster & Cultuur geplaatst en vervangt hiermee de welbekende leader van het blok. Je verzekert je hiermee van de volle aandacht van de televisiekijker. Het billboard bevat de voice-over tekst: “Deze Ster & Cultuur wordt u aangeboden door ‘bedrijfs- of productnaam”, waarna de commercials van de verschillende culturele adverteerders te zien zijn. Het blok wordt vervolgens afgesloten met een bumper.

Ster & Cultuur Billboard Djoser

Creatief bureau: Infofilm

Ster & Cultuur Billboard Sourcy

Ster & Cultuur Billboard FOX Reizen

Doelgroep & bereik

Met Ster & Cultuur bereik je een breed en in cultuur geïnteresseerd publiek, met de focus op de doelgroep 35+ AB1. De blokken zijn te zien rondom een grote variëteit aan programma’s van de NPO. Op de pagina’s van deze propositie lees je meer over de programmering.

Voorstel op maat

Wij verzorgen altijd een campagne op maat voor een aantrekkelijke prijs. In nauw overleg kijken we naar je wensen en doelstellingen met betrekking tot de campagne. We bieden ook de mogelijkheid om het billboard te produceren. Neem voor al je vragen contact met ons op.