Cultuur Enzovoort is een intermediair en is specialist in Ster & Cultuur campagnes en alle andere media die een culturele adverteerder wil inzetten. 

Wij verzorgen het gehele traject van media advies, planning en inkoop tot en met de productie van de commercial. Alles tegen een scherp tarief. 

HET BEDRIJF

Het bedrijf is in 2006 opgezet door twee ervaren media-adviseurs. In ons kantoor op KNSM-eiland in Amsterdam werken we graag aan mooie campagnes voor onze klanten. We werken met een klein dynamisch team van vijf mensen van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden. Hierdoor kunnen we allen vanuit onze eigen expertise onze klanten voorzien van het beste advies. We verzorgen alle aspecten met betrekking tot de campagne: het geven van media-advies, het aanvragen van de zendtijd, het indelen van de campagne en het produceren van de commercial.

Neem gerust contact met ons op om je plannen en vragen met ons door te nemen!

ADVERTEREN VIA CULTUUR ENZOVOORT

Cultuur Enzovoort is een intermediair en is specialist in Ster & Cultuur campagnes en alle andere media die een culturele adverteerder wil inzetten. Wij verzorgen extra service op het gebied van mediaplanning en productie. Wij bieden deze extra mogelijkheden om bedrijven die geen media-ervaring en expertise in huis hebben, te helpen om het juiste publiek te bereiken om zo hun doelstellingen te behalen.

Cultuur Enzovoort bestaat sinds 2006 en biedt sindsdien, als exclusief partner van Ster, de advertentiepropositie Ster & Cultuur aan. Vanuit de gedachte dat Ster een sociaal-maatschappelijke rol dient te vervullen, wil zij de culturele sector de mogelijkheid bieden om landelijk te adverteren bij de NPO via een speciale advertentiepropositie: Ster & Cultuur. Vanwege de specifieke vragen vanuit de culturele sector is er destijds besloten om dit door een externe partij te laten verzorgen: Cultuur Enzovoort. Echter is de exclusiviteit van de samenwerking tussen Cultuur Enzovoort en Ster na 15 jaar komen te vervallen.